Ознака: Заев=УЧК

Коментари

Подарок за Премиерот, Министерот за Култура, советникот Висар Вишка и Мухамед Зекири

После забраната на филмот на Јани Бојаџи и орвелистичкиот начин на забрана на неговиот наградуван филм тој ја коментира на својот ФБ профил Белата Книга. Јани Бојаџи ја добил на […]

Вести

ФОТО: Битолчани го поздравија Заев: „Заев=УЧК“

СДСМ денеска има митинг во Битола, а битолчани соодветно го поздравија лидерот на партијата, кој се залага за двојазичност и федерализација.На влезот на Битола беше поставен голем транспарент на кој […]