Ознака: Законот за заштита на населението од заразни болести.

Вести

Дома може повеќе од 4 гости, потребни се законски измени за забрана – наскоро започнуваат зимските слави

За да се прифатат трите предлог мерки потребно е да се направат измени во Законот за заштита на населението од заразни болести. „Владата ги разгледа препораките на Комисијата за заразни […]