Ознака: замаглување очила

Живот

Како да носите заштитна маска без очилата да ви се замаглат?

Неколку трикови против замаглување на очилата Носењето на заштитна маска во услови на пандемија од коронавирус е потребно за да се спречи ширењето на инфекцијата, но и како наша превенција […]