Ознака: заминаа за Хургада

Живот

Туристите заглавени на скопскиот аеродром заминаа за Хургада

Околу 150-те туристи кои со уплатени арамжмани за Египет од ноќеска останаа да чекаат авион на скопскиот аеродром по 10 часот конечно полетаа за Хургада. Како што инфорамираат на веб страницата […]