Ознака: замрзната храна

Живот

Експертите предупредуваат: Oвие намирници не смеете да ги замрзнувате

По обилниот ручек остатокот од храна речиси никој не сака да го фрли, а наједноставниот начин да го сочуваме е да го ставиме во замрзнувач или пак фрижидер. Покрај веќе […]