Ознака: затегање

Нега и убавина

Како да ја затегнете кожата на стомакот по слабеењето или породувањето: 9 најважни правила!

Не, не станува збор за напорно вежбање или естетска корекција Жените кои вежбаат најмалку 2,5 часа неделно за време на бременоста, најверојатно побрзо ќе ја вратат својата тежина по породувањето. […]