Ознака: Зачнувањето на св. Ана

Живот

Жените што сакаат да забременат денес не треба да ги прават овие работи

Според Јулијанскиот календар денеска е 9 декември, а православните верници го одбележуваат Зачнувањето на св. Ана. Денес Црквата ги слави светите Јоаким и Ана, родителите на Марија, која се удостои, […]