Ознака: за велигденските празници

Живот

За велигденските празници паркинзите на ЈП ПОЦ – бесплатни

ЈП Паркинзи на Општина Центар ги информираше граѓаните дека по повод претстојните велигденски празници од 26.04. (петок) до 29.04.2019 година (понеделник) паркиралиштата со кои стопанисува ЈП ПОЦ ќе бидат бесплатни […]