Ознака: за влез на Македонија

Балкан Вести

Бугарија го одобри Протоколот за Северноатлантскиот договор

Исто како што во 1992. година Бугарија прва ја призна Македонија како независна држава, и сега бугарската Влада прва го одобри нацртот на Протоколот за Северноатлантскиот договор, објави БГНЕС. Владата во Софија го […]