Ознака: за електромобили

Македонија

Се воведуваат еколошки налепници и субвенции за електромобили

Новите измени на Законот за возила со кои ќе се воведат еколошки налепници и субвенции за електрични и хибридни возила ќе ги презентира денес заменик-министерот за животна средина и просторно планирање, […]