Ознака: за изградба

Македонија

Власта одби амандман на ВМРО-ДПМНЕ за изградба на социјални станови

На денешната расправа на Комисијата за финансирање и буџет пратеникот од ВМРО-ДПМНЕ, Никола Мицевски предложи амандман со кој се бара да се обезбедат средства во вредност од 800 милиони денари […]