Ознака: за кандидат

Македонија

Централниот комитет на “Единствена Македонија“ донесе одлука да го поддржи д-р Филип Петровски за кандидат за претседател

Централниот комитет на “Единствена Македонија“ како највисоко одлучувачки орган на партијата помеѓу два конгреса, денес, недела, 10 февруари одржа седница во врска со утврдувањето на кандидат и настап на партијата […]

Македонија

“Македонија – Блокира„ денес ќе поднесе кандидатура за кандидат за претседател на Република Македонија

“Македонија – Блокира„ денес, четврток, 31 јануари 2019 во 17:30 часот во архивата на ВМРО-ДПМНЕ ќе поднесе кандидатура за кандидат за претседател на Република Македонија до Конвенцијата на ВМРО-ДПМНЕ.