Ознака: “За мене нема граници“

Магазин

Андреа отсекогаш сакала големи усни а сега вели: „За мене нема граници“

Андреа Емилова Иванова (22), студентка од Бугарија, отсекогаш сакала да има големи усни, па веднаш после полнолетството одлучила да поработи на тоа. Досега потрошила голема сума на пари за да […]