Ознака: за 24 часа

Живот

За 24 часа хоспитализирани уште четири лица со морбили

Во изминатите 24 часа од 10 прегледани пациенти со клинична слика на морбили четири се примени на болничко лекување. Хоспитализирани се осумгодишен вакциниран ученик од село Илинден од Скопје, невакцинирано едногодишно […]