Ознака: зборови

Љубов и секс

Срце, душо, маче, драга – Овие зборови ја зацврстуваат вашата врска

Ако обично превртувате очи кога двајца заљубени ќе си се обратат еден на друг со некое име нагалено или со симпатичен прекар, како мило, драга, срце, маче, бејби… не сте […]

Издвојуваме

Цуцуловски: НАРОД

НАРОД. Начинот на кој народот говори многу кажува за природата на нештата, само треба да се слуша. За периодот кога бил под Отоманското царство вели „Во турско време“ Потоа, дошле […]

Живот

За да звучите попаметно, избегнувајте да ги кажувате овие 7 зборови

1. Онака Ова е зборот од којшто треба да се ослободите најпрво. Обидете се да изброите колку пати го употребувате во еден разговор и ќе се изненадите. Внимателно одбирајте ги […]

Живот

Зборовите на познатиот психијатар кои допираат до секој човек

Мислите на познатиот италијански психијатар Виторино Андреоли предизвикаа големи полемики. На многумина не им се допаднаа неговите размислувања за луѓето, но има и луѓе кои се согласуваат со него и […]

Вести

Нападите кон Владо се отровни зборови кон чесен Македонец

Кон сите оние кои го испоганија мојот колега Владо Јовановски затоа што јавно го соопшти патриотизмот за својата татковина:- “Господа” јас не знам што планирате и на кого се друг […]

Живот

Ова се најтажните зборови на светот: Дете ги изговорило откако докторот му кажал дека ќе го спаси животот на неговата сестра!

„Тој седеше во тишина на момент, а тогаш им рече збогум на своите родители“, го опишал докторот однесувањето на детето.Децата со ниваната наивност неретко не изненадуваат и не потсетуваат што […]