Ознака: згоднас

Сцена

Со што се храни најзгодната Кардашијан која има само 44 килограми

Кортни Кардашијан важи за најзгодна во семејството – додека нејзините сестри ги зголемуваат задниците таа одржува затегната става и совршено изгледа во својата ситна градба. Сега, на чекор до 40-тиот […]