Ознака: здрави навики

Живот

„Здрави“ навики што се всушност – нездрави

Настојувате да бидете истрајни во спроведувањето некои здрави навики, како што се дезинфекција на рацете, полнење на ладилникот со производи со мала количина на маснотии или, пак, неколку часа сон […]

Живот

Девет здрави навики кои треба да ги усвоите во 2017 година: Обрнете внимание на број 5!

Неодамнешно истражување покажа дека четири лоши навики, пушење, конзумирање премногу алкохолни пијалаци, физичка неактивност и недоволно овошје, можат да го скратат животот дури за 12 години.Неколку мали промени можат многу […]