Ознака: Здравко Мамиќ

Меѓународен фудбал

Не одам во затвор, ако ме осудат сам ќе си пресудам!

Првиот човек на Динамо Загреб, Здравко Мамиќ денеска одржа прес-конференција за јавноста.Ја отворил со информацијата дека Динамо е блокиран поради долгот кон Дражен Ладиќ од 7 милиони куни, а потоа […]

Македонски фудбал

„Пулс24“ дознава: Мамиќ прибра уште еден талент од Македонија, Суат Бајрами!

Спортскиот директор на екипата на Динамо Загреб, Здравко Мамиќ, присуствувал на уличен фудбалски турнир кој оваа година се одржал во Загреб, скаутирајќи талентирани млади фудбалери и потенцијални засилувања за Динамо […]