Ознака: здраво слабеење

Живот

Метод за здраво трошење на 8 килограми според д-р Василијев и ефикасно чистење на дигестивниот тракт

За да се одбегнат голем број здравствени проблеми, неопходно е повремено да се растерети телото и да се направи комплетно чистење на организмот. Цревата играат важна улога во работата на […]