Ознака: здравствен пасош

Балкан

Грција најавува здравствени пасоши за туристите

Грција најавува здравствени пасоши за туристите Грција се наоѓа во многу тешка состојба, особено туристичкиот сектор. Многу од хотелите се пред банкрот и нема да ја издржат сезоната доколку немаат […]