Ознака: здружение на глуви и наглуви

Издвојуваме

Потпишан меморандум за соработка помеѓу СЦ Борис Трајковски и Општинското здружение на глуви и наглуви Тишина Карпош

Спортскиот Центар БОРИС ТРАЈКОВСКИ ја има честа, а воедно и обврската да ја исполни својата општествена одговорност, па за таа цел потпиша меморандум за меѓусебна соработка со Општинското здружение на […]