Ознака: Зегин

Вести

Благоја Механџиски добитник на наградата регионален менаџер

Основачот на веледрогеријата Зегин Благој Механџиски е добитник на наградата регионален менаџер која се доделува во конкуренција од 3.000 менаџери од десет земји на Југоисточна Европа или вкупно 200 илјади жители.Механџиски […]

Вести

Која е Христина Трипуновска, сведокот на СДСм?

Христина Трипуновска од Теарце е вработена во аптеките на Зегин како фармацевтски техничар. Од нејзиното вработување неколку години работела во аптека во Скопје, при што од страна на Зегин од […]