Ознака: зекири

Вести

И Дамјан Манчевски ќе оди во самоизолација поради средба со Зекири

И Дамјан Манчевски ќе оди во самоизолација поради средба со Зекири Се зголемува бројката на тангирани од комуникација со Зекири кој денеска беше потврден како позитивен од КОРОНА ВИРУСОТ. Тој […]