Ознака: зелена карта

Вести

За сите што сакаат да живеат во САД: Почнува лотаријата за зелена карта за 2018 година

Стејт департментот го објави почетокот на кампањата за поднесување на документи за иселенички визи – „зелена карта“ за 2018 година.Официјално лотаријата за 2017 е затворена. Електронските формулари за регистрација се […]