Ознака: зеленчук

Кулинарство

Крем супа од зеленчук

По новогодишната прослава кога сигурно изедовте многу месо, руска салата и кифлички, време е за нешто лесно и хранливо. Температурите полека паѓаат, а тоа значи дека најдобар избор е здрава […]