Ознака: ЗЕЛЕН ПАЗАР

Живот

Отстранети дивите продавачи од Зелен пазар, а што останува за баба и дедо?

Дивите препродавачи на производи се дислоцирани, а пешачките улички и патеки во околината се повторно слободни и проодни, вели во објавата. „Уште еднаш упатувам апел до сите препродавачи да се […]

Локална самоуправа

Пуштен во употреба новиот зелен пазар во Кратово

Во Кратово денеска е пуштен во употреба новиот зелен пазар што се простира на површина од 725 метри квадратни. Пазарот е изграден во рамки на Проектот за подобрување на општинските услуги, со […]