Ознака: земјоделие

Вести

Субвенциите за земјоделците нема да бидат скратени

Исплатата на субвенциите за сите земјоделци, корисници на средства од програмите за финансиска поддршка на земјоделството и руралниот развој, тече и ќе тече по веќе утврдениот календар и ниту еден […]