Ознака: земјоделски насади

Вести

Концесионерот на поранешен ЗИК „Славеј“ реализира инвестиција од три милиони евра

Концесионерот на поранешниот ЗИК Славеј, тетовската фирма „Везешари“, почна со реализација на четиригодишна инвестиција во вредност од три милиони евра. Денеска во рамки на посетата на Кривогаштани лидерот на ВМРО-ДПМНЕ […]