Ознака: зимска депресија

Живот

Како да ја победите зимската депресија?

Овој сериозен проблем го има половина од светското население, а многумина не сфаќаат дека самите можат да влијаат на подобрување на оваа состојба. Зимската депресија позната како Сезонското афективно пореметување […]