Ознака: зимски возен ред

Македонија

Од денес автобусите на ЈСП ќе возат по зимски возен ред

ЈСП Скопје информираше дека од денес, сабота (31.08.2019 година) возилата од јавниот превоз ќе сообраќаат по зимен возен ред, согласно одлуката за линиски превоз на патниците во Скопје. Возниот ред […]