Ознака: ЗЛАТЕН ТОСТ

Занимливости

ЗЛАТЕН ТОСТ СО АВОКАДО ОД ТРИ МИЛИОНИ ДОЛАРИ!

На Неделата на уметност во Берлин, која заврши завчера, беше претставен најскапиот тост на светот – скулптура излиена во злато вредна дури три милиони долари! Авторот на ова дело, Тим […]