Ознака: знамиња

Вести

ФОТО: На митинзите на СДСМ се веат знамиња од непостоечки земји!

СДСМ изгледа одлучи целосно да го исфрли македонското знаме од своите настапи.Откако пред неколку дена во Куманово при презентацијата на листата за ИЕ 2 можеше да се види само албанското […]

Вести

Напнато во Приштина: Се веат знамиња на „Голема Албанија“, полиција врие низ градот!

Поддржувачите на Самоопределените почнале да се собираат на плоштадот пред Собранието, викајќи и носејќи пароли и знамиња на Голема Абланија. Демонстрантите извикуваат „доле влада“, а луѓе се собираат во се поголем […]