Ознака: Зоран Заев

Вести

Република: Чадорите на „шарените“ подготвени за на плажа

Ла­ни, ефе­ктот на и та­ка пе­тар­до­ид­ни­те „бом­би“ це­лос­но се за­гу­би со до­а­ѓа­ње­то на ле­то­то и на од­мо­ри­те, а ша­ре­на­та бур­леск­на ре­во­лу­ци­ја вле­зе во исти­от пер­и­од. Со­се­ма раз­бир­ли­во е што За­ев […]

Вести

„Брима Галуп“: Груевски ужива поддршка од 30,8 отсто Македонци, на Заев му веруваат само 12,1

Доколку гласањето е задолжително со закон, поголем дел од гласачите во земјата би гласале за ВМРО-ДПМНЕ – 27,1 процент. За СДСМ се изјасниле 15,8 проценти, покажа новата анкета спроведена од […]

Вести

Ослободени заложниците од СДСМ

Ослободени  заложниците од СДСМЗаложниците во Владата од редовите на СДСМ вчера конечно беа ослободени. Собранието ги констатираше нивните оставки и на нивно место назначи нови министри, пишува Пресс24. Заложниците во […]

Вести

Петровски за радио Слободна Македонија: Време е да му се каже доста на Зоран Заев

Гостин во денешната емисија  „Кворум со Билјана Димитријевска“ на радио Слободна Македонија беше директорот на Државен Архив на Република Македонија и поранешен пратеник Филип Петровски.Тема на разговр во емисијата беше […]