Ознака: зоран

Вести

Амбасадори се приклучија во предизборната кампања на опозицијата!

Две години безусловна поддршка не беа доволни за меѓународниот фактор да осигура победа за Зоран Заев и неговите големо-албански идеи, па деновиве некои дипломатски претставници активно се вклучија во предизборната […]

Вести

Единствениот осуден за „Пуч“ се враќа во затвор

Судија за извршување санкции при Основниот суд Скопје 1 – Скопје, постпаувајќи по одлука на Претседателот на Р.М. за повлекување на одлуката за помилување – ослободување од понатамошно гонење за […]