Ознака: ибруфен

Занимливости

Доколку пиете парацетамол и ибупрофен го намалувате ризикот од карцином,но ризикувате ТРАЕН ГУБИТОК на…

Таблетата парацетамол или ибупрофен се лекови кои често – не размислувајќи ги пиеме против главоболки,блага треска и други разни тегоби..Сепак време е да обратите внимание на дозата и зачестеноста! Еве […]