Ознака: Ивана Николиќ

Регион

Невработена докторка ја дочека изненадување пред врата: „Помагај, се пораѓам!“

Ѝ тропнала на врата во три по полноќ и ѝ рекла: „Помагај, се пораѓам!“. Тоа била бурна вечер за невработената лекарка Ивана Николиќ од Србија, која ја породила сосетката од […]