Ознака: Иван Бродиќ

Балкан

Бродиќ за состојбата во Македонија: Заев е марионета за странските амбасади

Предлогот на Косово како член на УНЕСКО е причина за повлекување на целиот персонал на српската амбасада а се е договорено со  тиранската  платформа која предвидува федерализација на Македонија, пренесува […]