Ознака: Иван Исцелител

Бавча

Иван Исцелител реагираше за поповите

Иван Исцелител реагираше за поповите Еве го текстот што го објавивме: Кавадарци: Свештеници со икони и крстови против КОРОНА ВИРУСОТ (видео) На нашата Фејсбук страница тој напиша: НЕМААТ ПОЈАСИ, АКО […]

Видео

Иван Исцелитет во живо, со најгледаната емисија на сите времиња… според него!

Зошто ја гледаат и споделуваат емисијата луѓе од цел свет, се запраша Иван? Затоа што е многу значајна, просто кажано… Човек кога има мака бараат сламка спас… И така натака… 

Занимливости

Иван Исцелител со неверојатно откритие – еве зошто има загадување во Македонија?

„На пример во Европа секој ден ги перат со вода сите улици и немат пием 10 честички. Кај нас има кал и прашина на асфалтот и кога коли поминуваат ја […]