Ознака: Иван Ракитиќ

Меѓународен фудбал

Нападнат хрватскиот репрезентативец Иван Ракитиќ

Хрватскиот репрезентативец Иван Ракитиќ со своето семејство пред два дена пристигна на летен одмор на хрватскиот остров Угљан, но таму имаше непријатни моменти. Тој беше нападнат од неколкумина хрватски хулигани, […]