Ознака: Иван Џолев

Македонија

Кривичен суд го објави писмото на амбасадорот Џес Бејли

Првиот човек на Кривичен, Иван Џолев веќе објави дека комуницирал со Американската амбасада во Скопје и добил дозвола да го објави писмото од амбасадорот Бејли. Е па, писмото е објавено, […]

Вести

Дали судијата Иван Џолев свесно застарувал предмети?

Советот за утврдување факти денеска не можеше да одлучи по новата претставка поднесена од Антикорупциска за работењето на судијата од кривичниот суд Иван Џолев.Дали судијата од кривичниот суд Иван Џолев […]