Ознака: Игор Гмитровиќ

Сцена

АЦА ЛУКАС СЕ ВООДУШЕВИ: „Тебе би ти дал глас дури и ако со мојата родена мајка пееше во дуел!“

Игор Гмитровиќ синоќа во „Ѕвездите на Гранд“ се најде во дуел со Саво Перовиќ и двајцата приредија спектакл за гледачите.Со оглед на тоа што двајцата добиле по седум гласови од […]