Ознака: Игор Димитриев

Вести

Заинтересираноста расте: 1000 семејства веќе го решија станбеното прашање со „Купи куќа купи стан“ и „Купи куќа за млади“

Атрактивноста на проектот „Купи куќа, купи стан“ и „Купи куќа за млади“ не се намалува. Граѓаните и понатаму се искчучително заинтересирани и ја користат оваа мерка која овозможува по многу […]