Ознака: Игор Стефановски Иџе

Автомобилизам

Ја пробавме новата SEAT Ateca со Игор Стефановски Иџе

Избравме сончев ден за да влеземе во новата  SEAT Ateca со нашиот двократен европски рели шампион Игор Стефановски или уште попознат како Иџе.Очекувањата кога седнавме во новиот SUV беa Игор […]