Ознака: идеален секс

Љубов и секс

Овие звуци ја разгоруваат имагинацијата и ве тераат да доживеете огнометот на страст во кревет

Колку што мажите и жените се различни, има толку многу нешта што нè спојува … Администраторите на страницата за возрасни Вивастрит анкетирале скоро 2.000 Британци со цел да откријат што […]

Љубов и секс

Колку минути трае идеалниот секс?

Сексолозите се изјаснија – краткиот секс е најдобар! Според некои оценките се дека оптималното прифатливо време траење на еден сексуален чин нетреба да изнесува повеке од 13 минути. Секоја минута повеќе […]