Ознака: идиот

Видео

Идиот на денот (8.12.2012)

Еве го и денешниот кандидат за идиот на годината. Секако е идиот на денот. Се сложувате? Наскоро ќе гласаме за идиот на годината. Ќе ви предложиме навистина голем избор.. 🙂 […]

Видео

Глупак на денот

На сред жестока борба еден од борците реши да ја поздрави публиката. Резултатот на таквиот потег беше очекуван. Поради тоа ние заслужено му ја доделивме титулата „Кретен на денот“. Погледнете […]

Занимливости

Идиот на неделата

Го најдовме идиотот на неделата. Имено ова лице се обидело да украде 13 тони компири, а при неговото бегство заборавил да ја затворил приколката каде ги сместил. Овој баксузен криминалец […]