Ознака: ИЕ6

Политички партии

ВМРО-ДПМНЕ синоќа до Управниот суд поднесе тужба против решението на ДИК

ВМРО-ДПМНЕ како предводник на коалицијата За подобра Македонија синоќа до Управниот суд на Република Македонија поднесе тужба против решението на Државната изборна комисија УП1 10 – 487 од 18.12.2016 година […]