Ознака: избелете

Живот

Како сами да ги избелите забите?

Сакате да ги избелите забите но, немате време да одите на стоматолог. Постојат неколку едноставни начини како да го направите тоа во сопствена режија. Сол и сода                                                                                  Измешајте три супени […]