Ознака: избор на песни

Занимливости

Опасност: Овие песни не треба да ги слушате додека возите автомобил

Според студијата на британскиот Moneybarn, повеќето хитови кои сите возачи сакаат да ги слушаат додека возат, се опасни. Така во студијата е наведено дека клучни фактори се ритамот и јачината […]