Ознака: “Известување за девизен прилив“

Македонија

Не наседнувајте на “Известување за девизен прилив“ од Охридска банка

Охридска банка во земјава информира дека преку фалсификување на идентитетот на банката непознати лица испраќаат лажни маил пораки. Во текот на денешниот ден се забележани „phishing“ напади од страна на […]