Ознака: извлечени

Вести

Осум лица кои беа заглавени во прилепско се извлечени

Осум лица кои беа заглавени во прилепското село Бешиште се извлечени со помош на моторно возило.Според информациите, осумте лица лицата кои биле заглавени во с.Бешиште, прилепско, се извлечени со помош на […]